ads

Friday, 28 September 2012

senyumlah sahabat!

semalam kami dating berduet kat cafe Stereo, kat Tanta ni.
sebelum tu pergi Uni dulu sebab Imah nak recheck paper Microb dia, tp tak dapat jumpa dengan Doctor, so kami just jalan-jalan, pusing-pusing.
end up kat sini.


muka senyum ketawa segala
hati siapa tahu?



Imah, sal doakan Imah kuat!
win the courage!
Imah kata dia senyum hipokrit, sebab hati tengah sedih.
tak apa lah, hipokrit dulu, nanti ikhlas datang sendiri.




cheese madness. LE20 (RM10).
murah gila. dah lah besar gedabak.
saya makan ni sebagai pencuci mulut, tapi sebab besar sangat jadi macam main dish lah pulak.
hailaaa. =.=''
kalau tahu besar macam ni, order yang ni je cukup.
membazir duit gua!
tapi best jugak sebab kek ni sedap gila. serius.
sedap sedap sedap!



makan sampai jadi tanah rata.



agak lama jugak kami makan-makan, habis keluar semua cerita.
sengaja makan slow-slow sebab tak mahu balik rumah.
lagipun makanan kat sana saiz arab, pinggan semua saiz arab.
burger dalam menu nampak saiz kecik, bila dah ada depan mata, ya Rabbi...
diameter dia agak-agak dalam 15cm kot.
lepas nak dekat 2 jam lebih baru gerak balik.



*esok dah mula kuliah utk tahun 4, start a new mungkin? insyaAllah. :)


3 comments:

faQihun said...

haha..i love you..haha...thanks for sharing the grief with me.a courage sometimes need outsider spirit.muehehe.

faQihun said...

sal,sakit molep sero,takdi g tgk twitter...keno kona kuk lain plop ni.=)

Salsabila said...

tutup twitter tuuuu. setel. xpun unfollow. heee